SANATÇI DÜŞMANLIĞI

Son zamanlarda saldırıya uğrayan müzisyenlerin sayısı gün geçtikçe arttı

2 Ekimde Ankara’da bir eğlence mekanında sahnede sanatını icra eden Onur ŞENER çıkan tartışmada kafasına aldığı cam bardak darbesi ile hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetmişti

Eğlence mekanında çıkan tartışma sebebinin ise gelen istek parçanın farklı tarzda söylenmesi olduğu ortaya çıktı.

ONUR ŞENER KİMDİR?

Müzisyen olan Onur Şener’in 1977 doğumlu olduğu söylenmektedir. Türk Eğitim Derneği (TED) 1995 mezunu olan Onur Şener, çok sevdiği müzikle kariyerine devam etti.Genç müzisyenin evli ve bir kız çocuğu olduğu biliniyor.

Müzisyen Onur Şener cinayetinin şüphelileri için istenen ceza belli oldu

5 şüpheli için “canavarca hisle insan öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

İddianameye göre, şüpheliler İlker K, Ali G, Semih S, Jale E. ve Gözde G, olayın yaşandığı 2 Ekim’de Çayyolu Mutlukent Mahallesi’ndeki eğlence mekanına gitti.

Müzik programı saat 01.00’de biten maktul Şener, daha sonra bir arkadaşının doğum günü nedeniyle yeniden sahneye gelerek orkestra ekibi olmadan şarkı söylemeye devam etti. Şener bir zaman sonra iş yerinden ayrıldı tekrar karşılaşan şener ve şüphelilerin tartışması kavgaya dönüştü. Şüphelilerden İlker K’nın elindeki bardakla Şener’in kafasına vurduktan sonra rastgele savurmaya devam ettiği, tanık ve diğer şüphelilerin beyanlarına yansıdı.

SUÇLAMA “CANAVARCA HİSLE İNSAN ÖLDÜRMEK”

İddianamede, birlikte hareket ettikleri ve acıma hissi duymadan bardak kırığıyla eylemi gerçekleştirdikleri belirtilen tutuklu şüpheliler İlker K, Ali G, Semih S. ile tutuksuz şüpheliler Jale E. ve Gözde G. “canavarca hisle kasten öldürmek” ile suçlandı.Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesinin iddianameyi kabulü halinde sanıklar ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacak.

ONUR ŞENER İLE BİTMEDİ

Onur ŞENER’ den birkaç ay sonra yine Ankara’da bir müzisyen saldırıya uğradı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde eğlence mekanın konser veren rock müzik grubu konser sırasında saldırıya uğradı. Grubun davulcusu Mehmet Dudarık sahneden inerek, konseri izleyenler arasında bulunan arkadaşı ile dans etmeye başladı. Bu sırada kalabalık arasında bulunan B.K.K., Dudarık’a ayağına bastığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Kısa sürede yaşanan gerginlik dışarı taştı.

Saldırgan daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLACAK ?

Müzisyenlerin içini korku kaplamış durumda özellikle eğlence mekanlarında sahne alan müzisyenler acaba bugün benim başıma gelir mi aynısı diye düşünmekteler. Bu konuyla alakalı hiçbir henüz hiçbir açıklama gelmedi.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın